Anvender du en timelønnet bogholder til at håndtere dit lønbogholderi? Eller står du måske selv for hele regnskabet i virksomheden? Det er helt normalt, og rigtig mange anvender denne løsning, da de ikke kender til andet. Men der findes faktisk andre løsninger, der er mere effektive. I denne artikel vil vi se nærmere på udsourcing af lønadministration i virksomheden.

Fordele ved at outsource din lønadministration

Når du giver slip på tøjlerne og lader andre stå får lønafdelingen i din virksomhed, så frigiver det dyrebar tid for dig, som du kan bruge der, hvor den er bedst givet ud – nemlig at drive og videreudvikle din virksomhed. Samtidig kan du med en aftale omkring lønadministration sikre dig, at du altid ved, hvad det koster at få styr på lønregnskabet. Flere online organisationer tilbyder nemlig fast pris pr. lønseddel, som der udarbejdes for dig. Du slipper derfor helt for at bekymre dig om løn til dine ansatte, da det styres udefra.

Dette kan du forvente ved outsourcing af lønadministration

Det er selvfølgelig forskelligt fra udbyder til udbyder, hvordan de tilbyder at lave din lønadministration. Du kan dog som regel forvente, at følgende er inkluderet:

–  Udarbejdelse af lønsedler

– Overførelse af løn

– Evt udsendelse af lønsedler via e-boks, og lignende.

Der er med andre ord tale om ganske almindeligt bogholderarbejde, hvor du blot betaler en akkordløn for arbejdet fremfor en fast timeløn, hvilket giver dig bedre sikkerhed i forhold til udgifterne til denne post. Retio.dk tilbyder fx lønadministration til fast pris, så du altid ved præcis hvor meget du skal betale for det arbejde, der udføres. Du betaler derfor ikke timeløn for perioder med ineffektivitet. Derimod har du altid en helt fast pris for det samme arbejde, hver måned. Det er effektivisering af din virksomhed på en forsvarlig og tryg økonomisk måde.